Menu
Your Cart

Wacom One by Wacom Small

Wacom One by Wacom Small
Wacom One by Wacom Small
Wacom One by Wacom Small
Wacom One by Wacom Small
Wacom One by Wacom Small
НАУЧЕТЕ СЕ ДА РИСУВАТЕ И ДА РЕДАКТИРАТЕ СНИМКИ С ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ТАБЛЕТ ОТ WACOM

Wacom One by Wacom Small е висококачествен таблет, който ви помага да се научите да рисувате, да редактирате снимки и дори да участвате в онлайн часове и обучения, като използвате собствения си естествен почерк и начин на писане и рисуване. Дигиталното учене и креативност са по-лесно от всякога! Писалката на този таблет има супер чувствителност при натиск и работи без батерии, което я прави перфектния инструмент при научаване на нови умения. Тя ви осигурява познатото чувство на работа с хартия и химикалка и прави писането и рисуването по-лесно и удобно опреди. Wacom One by Wacom Small може да бъде използван с повечето креативни софтуери, които работят с умни писалки, както и с много учебни приложения и платформи на PC, Mac и Chromebook. Независимо кога и къде, този таблет винаги ще бъде до вас, за да ви помогне да разгърнете креативния си потенциал! Благодарение на патентованата електромагнитна резонансна технология и изключителната чувствителност на писалката, всяко ваше движение е идентично на чувството при писане с обикновен химикал. По този начин може да творите по един интуитивен начин без да се притеснявате, че вашия почерк и стил на рисуване ще бъде променен.

Характеристики

Технология:Patented electromagnetic resonance method
Резолюция, lpi:2540 lpi
Активна площ (Ш, Д), mm:152x95
Нива на натиск:2048
Писалка:Pressure-sensitive, cordless, battery-free pen. (LP-190K)
Брой експресни клавиши:-
Интерфейс:Micro USB to USB Cable Included
Системни изисквания:PC: Windows 7 or later, Mac: OS X 10.10 or later, Standard USB-A port, Internet access to download driver (for tablet to work)
Софтуер:-
Батерия:-
Цвят:Black
Размери (Ш, Д, В), mm:210 x 146 x 8.7 mm
Тегло, g:251 g; Pen: 9g

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
81.13лв.
  • Stock: In Stock
  • Model: CTL-472-N
  • Warranty: 24 месеца
  • Weight: 0.45kg
  • Dimensions: 23.00cm x 16.00cm x 4.00cm
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.