Menu
Your Cart

Графични таблети

Brand: WACOM Model: CTL-472-N
НАУЧЕТЕ СЕ ДА РИСУВАТЕ И ДА РЕДАКТИРАТЕ СНИМКИ С ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ТАБЛЕТ ОТ WACOM Wacom One by Wacom Small е висококачествен таблет, който ви помага да се научите да рисувате, да редактирате снимки и дори да участвате в онлайн часове и обучения, като използвате собствения си естествен почерк и начин ..
81.13лв.
Brand: WACOM Model: CTL-672-N
НАУЧЕТЕ СЕ ДА РИСУВАТЕ И ДА РЕДАКТИРАТЕ СНИМКИ С ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ТАБЛЕТ ОТ WACOM Wacom One by Wacom Medium е висококачествен таблет, който ви помага да се научите да рисувате, да редактирате снимки и дори да участвате в онлайн часове и обучения, като използвате собствения си естествен почерк и начин..
93.61лв.
Brand: WACOM Model: CTL-4100WLE-N
ПЕРФЕКТЕН ИЗБОР ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ ХУДОЖНИЦИ И РЕДАКТОРИ НА СНИМКИWacom Intuos S Bluetooth е специално създаден за всички начинаещи художници и редактори на снимки, които работят с Mac, PC, Chromebook и определени Android смартфони и таблети. Този таблет ви позволява да творите напълно безжично, бл..
119.00лв.
Brand: WACOM Model: CTL-4100K-N
ПЕРФЕКТЕН ИЗБОР ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ ХУДОЖНИЦИ И РЕДАКТОРИ НА СНИМКИWacom Intuos S е специално създаден за всички начинаещи художници и редактори на снимки, които работят с Mac, PC, Chromebook и определени Android смартфони и таблети. Този таблет се свързва към компютъра ви жично чрез USB кабел. Waco..
125.00лв.
Brand: WACOM Model: CTL-6100K-B
ПЕРФЕКТЕН ИЗБОР ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ ХУДОЖНИЦИ И РЕДАКТОРИ НА СНИМКИWacom Intuos M е специално създаден за всички начинаещи художници и редактори на снимки, които работят с Mac, PC, Chromebook и определени Android смартфони и таблети. Този таблет се свързва към компютъра ви жично чрез USB кабел. Waco..
219.00лв.
Brand: WACOM Model: CTL-6100WLK-N
ПЕРФЕКТЕН ИЗБОР ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ ХУДОЖНИЦИ И РЕДАКТОРИ НА СНИМКИWacom Intuos M Bluetooth е специално създаден за всички начинаещи художници и редактори на снимки, които работят с Mac, PC, Chromebook и определени Android смартфони и таблети. Този таблет ви позволява да творите напълно безжично, бл..
250.00лв.
Brand: WACOM Model: DTC133W0B
СВЯТ НА НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ.С Wacom One получавате повече от дисплей-таблет. Имате всичко необходимо, за да започнете да творите – прецизна писалка и включен софтуер. И в допълнение, Wacom One е съвместим с вашия компютър, както и с някои Android таблети и телефони. Wacom One е точния избор за всички т..
518.00лв.
Brand: WACOM Model: PTH-660-N
ПО-ГОЛЯМА СВОБОДА И ПО-ГОЛЯМ КРЕАТИВЕН КОНТРОЛWacom Intuos Pro M ви предлага много по-голям креативен контрол отколкото сте имали някога. В комбинация със супер чувствителната си писалка, този иновативен таблет ви осигурява ненадмината свобода да творите и създавате както никога досега. Този таблет ..
600.00лв.
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.