Menu
Your Cart

Payments and Delivery

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Доставка

 

·         Фирма ДЕНИЯ ГРУП ЕООД извършва доставки на стоки единствено и само на територията на Република България.

·         Доставката включва, поръчаната от клиента стока, фактура и гаранционна карта.

·         Доставката, на всички стоки се извършва от 1 до 4 работни дни за всички по-големи градове, както и всички останали населени места на територията на страната, като срока за доставката зависят от местоположението на клиента.

·         Доставката може да бъде извършена, както на адрес посочен от клиента, така и до офис на куриерската фирма - до поискване, при което лицето се задължава да присъства лично при получаване на стоката.

·         Клиентът се задължава, при извършване на поръчката, да предостави необходимата информация за доставка, а именно : Лице за контакт, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка.


Фирма ДЕНИЯ ГРУП ЕООД си запазва правото да отказва поръчки направени от клиента, без да поема допълнителни ангажименти към лицето направило поръчката.

Начини на плащане

Клиентът има право да избере да плати по някой от следните начини:

1. В брой при доставка - стойността на стоките се заплаща в брой в момента на доставката на служител на Продавача, осъществяващ доставката.

2. В случаите, когато доставката се извършва от куриерска фирма, заплащането на поръчаните стоки се извършва в момента на получаването им, като се заплащат на куриера цената на Стоката и разходите за куриерската доставка.

3. По банков път – информацията, която Ви е необходима (банка, банков клон, номер на сметка и т.н.) се появява автоматично, когато изберете този начин на плащане.

РАЙФАЙЗЕНБАНК ЕАД

Банков код: RZBBBGSF

IBAN : BG26 RZBB 9155 1011 8524 85

ДЕНИЯ ГРУП ЕООД

Ако е избран начин на плащане по банков път, Клиентът ще получи Фактура на посочения e-mail.

Стоката се предава само срещу пълно заплащане на Продажната цена и разходите за доставка, описани във Фактурата. Продавачът не е длъжен да достави Стоките, ако Продажната цена не е платена. Ако сте предпочели този начин на плащане, поръчката Ви ще бъде активирана за изпълнение след получаване на потвърждение от банката, че плащането е извършено.

 

Връщане на стоки

Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.

(2) Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките по ал. 1 с изключение на случаите, когато търговецът се е съгласил да ги заплати, или ако търговецът не го е уведомил, че разходите за връщане на стоките се заплащат от потребителя.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.