Menu
Your Cart

About Us


Фирма „ДЕНИЯ ГРУП“ ЕООД  е учредена през 2019г.,като основната дейност е продажба, ремонт и поддръжка за компютърна техника и периферия.

При нас можете да откриете разнообразие от настолни и преносими компютри, лазерни и мастиленоструйни принтери и мултифункционални устройства, клавиатури, мишки и мрежово оборудване.

Смеем да твърдим, че сме изключителни професионалисти в сервизната дейност и цялостната поддръжка на компютърна техника и принтери.

Предлагаме зареждане и рециклиране на тонер касети за всички видове лазерни принтери и копирни машини, както и техния ремонт и поддръжка.

Извършваме доставка на оригинални и съвместими консумативи за всички видове лазерни  и мастиленоструйни устройства.

Физическият магазин и сервизен център се намират в самия център на град Перник в непосредствена близост до сградата на Община Перник и Областната администрация.  Удобна локация, както за пазаруване от корпоративни клиенти, така и от ученици, лекари и администрация, които имат нужда от качествено и сигурно обслужване.

Aко имате нужда от помощ или се колебаете какво да изберете, нашите служители ще Ви консултират какво е най-подходящо за Вас и Вашия офис.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.